Polici në aksion

– Po e ndjek polici një vjedhës dhe duke e ndjekur, polici lodhet dhe i bërtet vjedhësit: – Ndalu, Ndalu!. Vjedhësi ndalet dhe ia kthen policit: – Pse s’më the më herët të ndalem se nuk më ka shkuar mendja që duhet të ndalem.

Të ngjashme

Ska komente

Komento