Polici me Rolex

Menjëherë njëri shikon orën e artë “Rolex” në dorën e tjetrit dhe i thotë:
-Ooo, koleg, orë e mirë? Te ra llotaria, apo fitove ndonjë bonus?
– Po, po…bonus
– Sigurisht ke kapur ndonjë bandit të madh?
– Jo, ne fakt e lëshova…

Të ngjashme

Ska komente

Komento