Polici me faqet e djegura

Një polic shkon në punë me të dyja faqet e djegura. -Po ku e ke djegur faqen kështu, more derëzi? – e pyet shefi. -Po ja, ra telefoni… unë isha duke hekurosur dhe duke menduar se kam në dorë telefonin ngrita hekurin e u dogja. -Mirë, – i thotë shefi, – po faqen tjetër si e dogje? -Epo, kur dogja njërën faqe, vendosa të telefonoj menjehere ambulance

Të ngjashme

Ska komente

Komento