Polici i trafikut

Një mëngjes, një fëmijë i afrohet dhe fillon ta imitojë në mënyrë ironike. Polici përpiqet ta ndalojë, por fëmija i shmanget dhe i ikën, duke u larguar disa metra.

Polici i drejtohet duke i thënë: “Hë, mbarove së bëri si budalla?”

Fëmija i përgjigjet: “Unë po, tani e ke radhën ti, edhe për kushedi sa orë me radhë…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento