Polici i mençur

Tre policë qëndrojnë ulur në dhomë dhe përcjellin një ndeshje të Ligës së Kampionëve në televizor. Çohet njëri dhe tregon mençurinë e tij:
– Eh, po të mos kish qenë Nikola Tesla, tash do ta shikonim ndeshjen nëpër terr…

Të ngjashme

Ska komente

Komento