Polici djeg faqet

Një polic iku një dite në punë me të dyja faqet e djegura. Shoku e pyet:
– Ku e ke djegur këtë faqe? – dhe ai i tha:
– Isha duke hekurosur kur ra zilja e telefonit, dhe une vura në vesh hekurin e hekurosjes pa dashje.
– Po faqen tjeter? – e pyeti përsëri shoku.
Dhe ai ia kthen: – Pasi dogja faqen e pare mora në telefon ambulancën…

Të ngjashme

Ska komente

Komento