Polici dhe xhaja

Një xhaje nga fshati po shkonte me goamrin e tij për ne qytet te shiste dru.
Ke unaza një polic qe e mbante veten për garip (kuller) e pyet xhajen.
O xhaje a kanë ngel me gomare nga fshati jot.
Plaku i urte ja kthen.
Dhe ata qe kanë ngelur u veshen polica

Të ngjashme

Ska komente

Komento