Polici dhe turku

Polici ndalon njerin qe po ecte me makine.. E shikon ne letra qe eshte turk dhe i thote: “Ju turqit na keni pushtu, dhe nga kjo une do te vej gjobe ty!!”
– “Por kjo ka ndodhur 500vjet me pare” ia ktheu turku..
– Sdi gjo, une dje e mora vesh!! I tha polici..

Të ngjashme

Ska komente

Komento