Polici dhe traktoristi

Nje dite ne autostraden e Durresit, nje traktor po ecte me nje shpejtesi prej 150 km/h. (Po ku ecen traktori me 150 km/h?) Po nejse, i del ne rruge nje polic dhe e ndal:

– Ku po shkon ore, – i thote – me gjithe kete shpejtesi? Ke deshire te fluturosh? Nuk fluturon traktori jo.
Pas shume debatesh polici i kerkon patenten. Traktoristi nga shpejtesia qe po kerkonte patenten, po dashje merr dhe i jep nje pasqyre te vogel, polici e sheh dhe i thote:

– Ore robo, perse nuk thua ti se ne jemi kolege.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply leo-King 26/01/2011 at 8:15 pm

    UHAHUAHUA NiCee

  • Komento