Polici dhe shoferi

Ndalon një ditë polici një shofer në kundravajtje dhe i kërkon dokumentat.

Shoferi i zënë ngusht mendohet dhe me në fund nxjerrë nga xhepi pasqyren dhe i’a tregon.

Polici sa e shef i zbutet pamja e fytyrës dhe i thotë: – “Po pse nuk thua se qenke polic mor burr i dheut“.

Të ngjashme

Ska komente

Komento