Polici dhe shefi

-Ku e kam sherbimin sot?
Shefi i thote:
-E shikon ate driten e kuqe atje larg? Deri atje e ke sherbimin- i thote shefi. Niset polici per sherbim. Pas tre kater oresh shefi del per kontroll, policin s’e gjen ne vendin e sherbimit. Mbas dhjete oresh vjen polici me nje fryme tek shefi. E pyet shefi
– Ku ishe?
-Polici i pergjigjet:
Ajo drita e kuqe ishte drite makine, une ndoqa driten e kuqe deri sa mbarova sherbimin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento