Polici dhe shatrivani

Na ishte nje polic qe ruante shatervanin dhe cdo njeri qe kalonte behej kureshtar pse polici nje kembe e kishte te lagur dhe nje te thate. nje tip nga kureshtja e madhe qe kishte e shikon policin per disa minuta dhe shikon qe polici hidhte bishtin e cigares ne shatervan dhe e fuste kemben per ta fik.

Të ngjashme

Ska komente

Komento