Polici dhe Prostituta

Mirëpo policët nuk janë në dijen dhe siç ndodh gjithmonë kanë ndjenjën e dyshimit mbi profesionin që ato kanë kryer. Teksa i pyesin për të dhënat, i kërkojnë edhe punën. Vjen e para dhe përgjigjet:
“Unë, si ta them…kam qenë kujdestare në një azil pleqsh”, i thotë për ta kamufluar pak veten.
Polici e sheh mirë, por për mënyrën e të veshurit, s’ia mbush mendjen dhe guxon që të shkruajë “Prostitutë” në proces-verbal.
Vjen radha e të dytës: “Unë kam punuar…si sekretare në një kompani”. Mirëpo sërish polici s’bindet, duke parë me kujdes format e saj dhe prap shkruan: “Prostitutë”.
Kur vjen radha e të dytës, kjo duke mos ditur se ç’ishin përgjigjur shoqet, vendos ta thotë hapur: “Unë kam punuar…në semafor”.
Polici këtë herë s’mendohet shumë dhe shkruan: “Elektriciste…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento