Polici dhe parashuta

Ishte shefi policave dhe po u mesonte policave si te hidheshin me parashut nga avioni.Shefi thote:
‘Kur te hidheni shtypni butonin nga krahui djathte qe te hapet parashuta. Po su hap ajo, shtypni butonin nga krahu i majte qe te hapet parashuta rezerv. Kur te keni arritur ne toke do vij nje Jeep qe tju marri.’
Gjate provave nje polic hidhet dhe shtyp butonin e krahut te djathte por parashuta nuk u hap. E njejta gje i ndodhi dhe per parashuten e krahut te majte. Athere polici pa e vrare mendjen thote:
‘Ska problem se vjen dhe me merr jeepi’

Të ngjashme

Ska komente

Komento