Polici dhe papagalli

-Polici: We cfar papagalli,
-Papagalli:We cfar papagalli,
-Polici:Shiko ky flaska,
-Papagalli:Shiko ky flaska,
-Polici:Ca bone papagall mir je?
-Papagalli:Ca bone papagall mir je?
-Polici:Me acarove do kthesh pergjigje?
-Papagalli:Me acarove do kthesh pergjigje,
-Polici:Ti je papagall?
-Papagalli:Ti je papagall?
-Polici:Un jam Gomar
-Papagalli:Aaaa tani ke fol si burrat

Të ngjashme

Ska komente

Komento