Polici dhe ora

Nje polic kishte blere nje ore elektronike. Ai po vraponte dhe nje plake e pyeti:
– Sa eshte ora more bir?
Ai pergjigjet:
Tetembedhjete pjestuar pesembedhjete (18:15), llogarite beji vete se jam me nxitim.

Të ngjashme

Ska komente

Komento