Polici dhe majmuni

Dy shokë bisedojnë, njeri e pyet tjetrin se ku është dallimi në mes policit dhe majmunit?. Aty afër qëllon një polic duke i dëgjuar dhe menjëherë e kap njërin për krahu dhe i thotë: “Më trego ku është dallimi?”
– Djali i fiksuar i thotë: “jo jo nuk kanë kurrfarë dallimi”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento