Polici dhe majmuni

Shkon në zyrën e shefit dhe i thotë: “Shef, e gjeta në rrugë. Ç’të bëj me këtë kafshë?”

Shefi i nevrikosur, i përgjigjet: “Po pse dreqin e solle këtu?! Çoje në kopshtin zoologjik…!”.

Të nesërmen, polici paraqitet sërish në zyrën e shefit, po me majmunin prej dore: “Po sot shef, ku mendoni ta çoj?…”

Të ngjashme

Ska komente

Komento