Polici dhe kutia postare

Disa minuta më pas, del sërish, hap kutinë postare, sheh brenda dhe e mbyll përsëri. Polici e përsërit disa herë këtë veprim, derisa një fqinj që e kishte shikuar, e pyet me kuriozitet:

“Me siguri, prisni ndonjë letër, apo pako shumë të rëndësishme sot”.

Karabinieri: “Jo,mor jo. Eshtë ai dreq kompjuteri që më thotë gjithmonë se ‘ka postë për mua’…Por ja që kutia jashtë është gjithmonë bosh!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento