Polici dhe Konzerva

Nje burre kishte probleme te hapte konserven e tij te peshkut, nuk po e hapte qe nuk po e hapte dot.
Aty kalon nje polic dhe burri mendoi te kerkonte ndihmen e tij.
Patjeter ia kthen polici ,e rregulloj une kete pune.
E merr konserven dhe troket ne te:
Tak tak,hapu se eshte policia!

Të ngjashme

Ska komente

Komento