Polici dhe kolegu

Dy police po flisnin per familet e tyre.
Nje polic duke folur me nje kolegun e tij, i tregon atij nje fotografi te te birit duke shtuar: -u bene 6 muaj dhe ka filluar qe te ece.
Kolegu i pergjigjet;
-6 muaj? Kushedi se sa larg duhet te kete shkuar duke ecur…

Të ngjashme

Ska komente

Komento