Polici dhe i dehuri

Polici ndalë një të dehur dhe e pyet: -Ku je nisur në këtë kohë?!
Në ligjërata –përgjigjet i dehuri. Po kush mban ligjërata në orën 3 pas mesnate?!- pyet i çuditur polici. Gruaja ime- ia kthen ai.

Të ngjashme

Ska komente

Komento