Polici dhe gruaja plakë

Ne tren përballë një polici ishte ulur një plake,

Ndërkohë plakës i hapet goja për gjumë

Polici për ta tallur plaken i tha: – Avash moj nene se do na hash.

Plaka ja ktheu: – Mos kij frike more bir se nuk ha nena mish gomari ….!!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento