Polici dhe Fshatari

Nje polic shetit rruges dhe shef nje fshatar siper nje kamioni me molle,qeronte mollet dhe merrte farat e molles e i hidhte ne nje thes kureshtar e pyet fshatarin:
“Po ti cfare ben me ato molle i qeron edhe i ve farat e molles ne thes pse?
Fshatari i thote:
“Po ju nuk e dini se farat e molles ndihmojne ne permirsimin e inteleigjences”!
Polici edhe ma i kuriozuar e pyeti prap:
“Po ju cfare beni me ato i shisni”?
Fshatari :”Po si jo i shes”!
Polici :Sa kushton njera ?
Fshatari :100 lek copa
Polici Ne regull mi jep tri copa .
I marr tre farat e molles e i jep fshatarit 300 lek
E merr njeren edhe e han,polici fillon te mendoje me ze.
“Po une i dhashe 300 lek po me ato pare mund te blej 10 kg molle e kisha pasur me teper fara mollesh .
Fshatari ja kthen:
A e pe qe je me inteligjent te kane ndihmuar?
E polici:” Po te drejt e ke……mi jep edhe tre fara te tjera”……

Të ngjashme

Ska komente

Komento