Polici dhe Emigranti

Nje emigrant po kthehej nga nga Greqia , dhe ne kalim te kufirit ne dogane ,polici ne sherbim i kerkon emigrantit patenten e mjetit qe drejtonte.
Emigranti per t’shmangur policin nxjerr nga xhepi 50 mije dhrami
dhe ia jep policit i cili i pergjigjet :
– Pike se pari, kjo eshte nje patente e huaj!
– Se dyti , nuk je ti ky ne foto!
– Pasi e kthen parane nga ana tjeter , polici shikon nje vaporr aty , dhe
i thote:
– Kjo eshte patente vaporri …

Të ngjashme

Ska komente

Komento