Polici dhe berberi

Një ditë, një policë shkon për tu rruar te një berber. Ulet në karrige dhe berberi fillonë të shkumojë. Pasi filloi tia rruante njërën faqe, një fëmijë bërtet te dera:
O Kapllan, o Kapllan asht tu tu djeg shtëpia!
Sa e dëgjoi polici i shkretë u ngrit nga karrigia me një faqe të rruar dhe një të pa rruar dhe ia futi vrapit, por pasi bëri 200 metra, u ndal dhe tha me vete:
– Ç’farë tha ai fëmmia Kapllan.? Por unë e kamë Shaban mor më raftë pika!

Të ngjashme

Ska komente

Komento