Policet e zgjuar

-Dy police kishin nga një qen.
-Për t’i dalluar nga njeri-tjetri, policat i këpusin njërit qen veshin për t’i dalluar.
-Qentë zihen dhe ai pa vesh kafshon tjetrin dhe ngelen te dy pa vesh.
-Policat vendosin t’i presin bishtin njërit, por pas ca kohesh qentë u zunë dhe te dy ngelen pa bishta.
-Po tani c’te bëjmë për t’i dalluar qentë?-tha njeri nga policet.
-Tjetri u mendua dhe thotë: Ky qeni i bardhe është i imi, ndërsa i ziu është i yti.

Të ngjashme

Ska komente

Komento