Policët dhe kushërinjte në funeral

Hidhet njëri: “Shiko sa njerëz! Duhet të ketë qenë vërtet një burrë i mirë, i gjori! Shiko, të gjithë qëndrojnë afër makinës funebër”.

Tjetri ia kthen: “Me siguri, do jenë njerëzit e kushërinjtë e afërt!”.

Pasi mbaron kortezhi, kalojë disa çaste dhe shfaqet një varg tjetër njerëzish.

“Po ata, ç’të jenë?”, thotë njëri.

“Boh…Ndoshta, këta do jenë kushërinjtë e largët…”, ia pret tjetri.

Të ngjashme

Ska komente

Komento