Policet dhe avionet

Dy police, roje ne nje aeroport diskutojne ndermjet tyre:
I pari: Nje gje nuk kuptoj sesi nje terrorist mund te rrembeje avionin! …. Shiko kete sa i madh eshte!…
I dyti: Po sa budalla je!…Po, terroristi nuk e rremben kur eshte ne toke dhe eshte kaq i madh, por atje lart, kur behet i vogel fareee!….

Të ngjashme

Ska komente

Komento