Policë me biçikleta

Takohen dy policë dhe njëri pyet shokun:- Ku e more biçikletën?

Shoku përgjigjet: -Takova dje një grua në park që kishte biçikletë dhe filloi të zhvishej.

Më tha: – Merr çfarë të duash, dhe unë i mora biçikletën. Mirë bëre ia ktheu shoku, se rrobat do të rrinin shumë të vogla.

Të ngjashme

Ska komente

Komento