Pleshti dhe elefanti

Pleshti dhe elefanti shkuan ne plazh. Sapo arriten pleshti u fut menjehere ne det. Elefanti filloi te therriste pleshtin te dilte shpejt nga uji. Kur pleshti doli, e pyeti:
-cfare ndodhi mo elefant?
elefanti i lehtesuar i thote:
-oh,ska gje jo.mendova se mos kishe veshur rrob e banjot e mia…

Të ngjashme

Ska komente

Komento