Plaku ne autobuz

Hipen nje plak ne autobus dhe pas ca minutash i thote nje te riu qe ishte ulur.

– Or cun a ngrihesh pak qe te ulem un se jam plak e po me dhembin kembet?
– Po ti kur ke qen i ri a ngriheshe per ti liruar karrigen pleqeve ? – i thote cuni ri.
– Po ngrihesha gjithmone!- i thote plaku
– E po prandaj te dhembin kembet tani!

Të ngjashme

Ska komente

Komento