Plaku ne autobus

Hipën një plak ne autobus dhe pas ca minutash i thotë një te riu qe ishte ulur.
-Plaku – Or çun a ngrihesh pak qe te ulem un se jam plak e po me dhembin këmbët.
-Djali – Po ti kur ke qen i ri a ngriheshe për tu liruar karrigen pleqve ?
-Plaku – Po ngrihesha gjithmonë.
-Djali – Po prandaj te dhembin këmbët tani.

Të ngjashme

Ska komente

Komento