Plaku, mjeku dhe këmbët e plakut…

Mjeku: Çfarë halli të ka sjelle?
Plaku: Po ja më dhëmb këmba e majtë.
Mjeku: Sa vjeç jeni?
Plaku: 87.
Mjeku: Po është normale qe në këtë moshe të keni ndonjë shqetësim të vogël, mos harroni se jeni 87 vjeç.
Plaku: 87 vjeç është edhe këmba e djathtë, por nuk me ka sjell kurrë shqetësime.

Të ngjashme

Ska komente

Komento