Plaku dhe taksisti

– Njëherë një plak i cili i kishte dy valixhe të rënda në dorë, shkon e pyet një taksist se sa kushtonte për ta dërguar atë deri në vendin e caktuar! -Taksisti i thotë: 10 euro. Plaku: Po valixhet?! – Taksisti: Valixhet janë pa pagesë. – Plaku ia kthen: Mirë, merri t’i valixhet se unë vij në këmbë!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento