Plaku dhe Plaka ne autobus

Ni plake rrin ne autobus. Ne nderkohe, ni plak qe e ka perpara ish tu lexu gazete. I thote ky plaku plakes:
“M’fal, a din cka lexova?”
“Cka?”
“Po lexoj per vdekshmerine e njerzve n’bote. Dmth, sa here qe une t’marr fryme, vdes ni njeri.”
Plaka:
“Ani pra ndrro brushen e dhembeve.”

Të ngjashme

Ska komente

Komento