Plaku dhe kepucet

Nje dite kishte qene nje plak edhe kishte deshire mi blej nje pale kepuc. Ai vendosi nje dite mi blej nje pale kepuc , edhe ai shkon me blej, kur hyne ne shitore dhe i thot shitsit a bene mi provu ato kepuc edhe shitsi ia jepe kepucet mi provu. Plaku i provon kepucet edhe ata kane qene te vogla, atehere shitsi i thot plakut merri kepucet se rriten, plaku i thot shitsit leje pra atje kur te rreten une vi i marre.

Të ngjashme

Ska komente

Komento