Plaku dhe djemtë

Një plak kishte shkuar në Itali tek djemtë e tij.
Pasi kishin kaluar disa ditë, plaku u mërzit sepse e mori malli për plakën.
Atëherë djemtë vendosën ta dërgojnë plakun për një natë në një “shtëpi publike”. Pasi plaku kaloi ca orë atje doli dhe djemtë e pyetën:
– Hë babë, si ia kalove atje?
Babai u përgjigj:
– Lëre, lëre, mos më pyesni fare. Nëna juaj e paska pasur gojën vetëm për të ngrënë bukë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento