Plaka ne spital

Nje gruaje te moshuar, duke u kthyer per ne shtepi, papritur i ra te fiket. Disa persona qe ishin afer me te, u munduan ta sjellin ne vete, por pa rezultat dhe vendosen ta transportojne per ndihme mjekesore ne ndonje spital. Meqe aty afer ishte nje shtepi lindjeje, e cuan tek urgjenca e saj. Pas kujdesit te mjekeve,plaka u permend dhe pyeti: Ku jam? -Ne maternitet neno: i thane infermieret duke bere shaka.
“Linde djale,te te rroje” dhe i nxorren nje femije te porsa lindur. Plaka u ndie keq dhe si e menduar foli “Ua moj bije,c’kohe te keqija qe kane ardhur,nuk iu besoka me as kastravecit”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento