Plaka dhe droga

– Një plakë duke ecur rrugës, i sheh disa djem të rinj duke marrë drogë. Duke mos e ditur ajo se çka është ajo, i pyet ata: – Çka jeni duke bërë ashtu? Ata i përgjigjën: – Po marrim drogë. – Në rregull, ia kthen plaka, – por mos uleni aty se mund të ftoheni!

Të ngjashme

Ska komente

Komento