Plaçkitja

Diku në Kosovë, një burrë i maskuar futet në autobus, nxjerrë revolen dhe kërcënon:

-Hajde nxirrni paratë, arin, gjithçka që keni!”

-Nga fundi i autobusit një udhëtar thotë:

-Mos të lutem mua, unë jam Serb!”

-Ndërsa hajni i përgjigjet:

-Alo tipi kjo është plaçkitje, nuk është regjistrim i popullsisë!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento