Plaçkitesi

Hin plaçkitesi ne nje shpi dhe i gjene burrin edhe grun te shtrire ne shtrat. E vete grun qysh e ki emrin, ajo i thote Xhevahire. I thote plaçkitesi, po t’kursej prej vdekjes se edhe nona jeme e ka emrin Xhevahire. I kthehet tash burrit edhe e vete qysh e ki emrin, ai i thote: Une e kom emrin Ragip, vec krejt mahalla m’thirrin Xhevahire.

Të ngjashme

Ska komente

Komento