Pjatat

Ndahen dy vellezer dhe ndertojne 2 shtepi.
-Gruaja e njerit prej tyre i kerkoi kunates nje pjate te madhe dhe i thote se do t’ia ktheje pas nje viti.
-Kur vjen koha qe t’ia ktheje pjaten i thote kunates se aj ishte rritur dhe i kishte ardhur koha per te vdekur,dhe i kerkon nje tjeter pjate te madhe.
-Perseri kur vjen koha per tia kthyer kunates pjaten i thote:ajo qe me dhe mbeti shtatezen dhe beri kete pjaten e vogel…

Të ngjashme

Ska komente

Komento