Pis mace!

je mace kishte ndaluar prane deres se shtepise se nje plake dhe po thithte mariuana.
Plaka del jashte dhe i thote “Pis mace!”.
Macja con dy gishta lart ne forme V-je dhe i pergjigjet “Peace gjyshe!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento