Pirat dhe barboni

Sheh barboni që pirati një këmb nuk e kishte, një dorë nuk e kishte nëvend të sajë kishte një gremç dhe një sy nuk e kishte, dhe po e pyet për këto.
-Ku e ke humbur këmbën?
-Gjat një dyluftimi me një rival
-Po dorën si e humbët?
-Gjat një stuhie rash nga anija dhe një peshkaqen më kafshoi dorën.
-Po syrin si e humbët?
-Ehhh, një ditë të bukur po shikoja lartë në qiell dhe një pulëbardhë më bëri një glasë në sy.
-Dhe për një glasë hoqët syrin???
-Jo jo, u mundova të fshija glasën me dorën me gremç

Të ngjashme

Ska komente

Komento