Pinguinet me syze

Nje polic shef njerin qe po ngiste nje kamion te mbushur me pinguina mbrapa. E ndalon dhe i thote: – Ku shkon me gjithe keta pinguina ti?
Coji ne kopsht zologjik. Te nesermen polici duke drejtuar trafikun dhef prap kte tipin me kamionin plot me pinguina dhe secilit i kishte vene syze.
E ndalon prap dhe i thote: – Or ti nuk te thashe ti coje ne kopsht zologjik dje ?

– I cova mor shef – pergjigjet shoferi.

– Sot po i coj ne plazh.

Të ngjashme

Ska komente

Komento