Piloti

-Kthehet miu në shtëpi nga udhëtimi zyrtar kur gjen gruan e tij në shtrat me një lakuriq nate.
-Po mirë bre grua, prej të gjithë atyre miushëve dhe minjve të kanalizimit ti po më tradhton me lakuriq nate?!”
-O zemër, piloti është pilot!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento