Piloti dhe pasagjeret

Gjate fluturimit,piloti po i fliste pasagjereve nepermjet radios:
-Te nderuar zonja dhe zoterinj,ju paralajmeroj se pas 15 minutash arrijme ne…AAAAAAAAA(u degjua nje ulerime)
mbas pak:
-Te me falni por mu derdh kafja e nxehte mbi pantallona…ta dini se si jam bere perpara…”,tha piloti
-TA DISH TI SE SI I KEMI PANTALLONAT NGA MBRAPA NEVE” ,uluriten ne kor pasagjeret

Të ngjashme

Ska komente

Komento