Piloti

pershendese pasagjeret:
– Te dashur pasagjere…..Mooooooos, Uffffffff…..Joooooooooo…Po pse mor zotttttt…Pseeeee!!!
Dhe pas disa minutash flet perseri me pasagjeret:
– Ju kerkoj shume ndjese, sapo derdha padashje kafen dhe u percellova i teri, vetem te me shikoni si jam bere nga perpara….
Ne ate moment nje pasagjer i pergjigjet:
– Vetem te na shikosh se si jemi bere ne nga mbrapa o zoteri….

Të ngjashme

Ska komente

Komento