Pilafi

Në një banket ku qe ftuar edhe Nastradini, ndërmjet gjellave të tjera u servir edhe pilafi, sa që Nastradini filloi të hante me të pesë gishtat e dorës në vend që të hante me lugë. Kur e pyetën se përse hante me dorë, ai u përgjigj: Pilafi është i mrekullueshëm dhe unë po ha me të pestë shtat, sepse nuk kam gjashtë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento